. Photo blogging made easy - fotopages.com" /> bibi yasmin's FotoPage - "> - Fotopages.com

Automate your Marketing
with Womplify




 
bibi yasmin's FotoPage
">
By: bibi yasmin mohd kassim

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 28-Jan-2009 01:31 Email | Share | | Bookmark
Aiman in 2009

 
 
 
View all 4 photos...
Dah lama tak update fotopages ni... Since dok actively in facebook...Dah bersawang fotopages aiman ni...
Photo taken one day before CNY.. kat Jusco.. Aiman beria naik pentas kononnya dia nak nyanyi atas pentas... tapi sebtulnya dok berlari sakan...Siap suruh mama snap pic lg...


Tuesday, 7-Oct-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
Raya lagi.....

aiman ngan uncle kimi
aiman ngan tok ani...
sibuk interprem
View all 10 photos...






aiman dari pagi raya asyik ajak semua posing... tak abis2 nak bergambar...
tapi since mama sibuk kat dapur...dah terlupa nak snap pic(us usual tiap2 tahun pun lupa nak snap pic), so tak byk la pic raya kita...
tahun ni 1st time aiman ada baju melayu... dulu2 tak penah beli sebab ayah kata aiman kecik lg...x sesuai pakai baju melayu... kali ni baju melayu and songkok mama beli tapi bila balik kg mama lupa bawak songkok aiman... nasib arif penyelamat...kopiah dia masa kecik2 dulu ada lg.. so aiman pinjam kopiah sepupu dia...ahakssss


Saturday, 23-Aug-2008 05:23 Email | Share | | Bookmark
3rd Birthday

 
 
 
View all 9 photos...
Aiman dah besar... So as you wish mama tempah cake Mr Bean n Thomas..



Monday, 9-Jun-2008 05:56 Email | Share | | Bookmark
muka penuh ketakutan...horror...

 
 
here i come
View all 8 photos...
Last 2 mos aiman gi Aquaria KLCC.. dengan sound effect kat dalam aquaria tu, budak ni dah start takut.. siap tutup telinga... katanya nak ujan ni.. sebab bunyi guruh... dah tu mintak di dukung sebab takut...apa la aiman ni...huhuhu



Monday, 5-May-2008 05:37 Email | Share | | Bookmark
Aiman @ Bukit Merah...

 
 
 
View all 9 photos...
ini lah jejaka ku setelah sekian lama x update fp...
ari sabtu gi bukit merah @ gathering family...budak2 la yg suka..
tapi Aiman memula takut nak masuk pool... dah sekat nak balik baru nak masuk...
Apa2 pun everyone enjoy kan





[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net